Algemeen nieuws

Rikkert Afbouwgroep neemt TIB Finishing over

Rikkert Afbouwgroep neemt TIB Finishing over

We zijn verheugd dat TIB Finishing per 1 januari 2020 onderdeel is geworden van Rikkert Afbouwgroep, waardoor we nu een vervolg kunnen geven aan onze ambitie. Deze ambitie is om onze activiteiten in de (droge) afbouw te verbreden en uit te breiden en daarmee een nog professionelere partner te worden in de totale afbouw voor onze klanten.

TIB Finishing is al jaren een begrip in de droge afbouw.

De werkzaamheden bestaan uit het op maat ontwikkelen en monteren van complete binnenbouw, zoals systeemwanden en -plafonds. Daarnaast leveren we kantoor-, vergader- en presentatielocaties turn key op.

TIB Finishing werkt met een ervaren team van eigen monteurs en daarnaast een flexibele schil, waardoor de kwaliteit wordt gewaarborgd en tegelijkertijd flexibel kan worden ingespeeld op klantenwensen.

TIB Finishing zal vanaf heden verder gaan onder de naam Rikkert Finishing, opererend vanuit het kantoor van Rikkert Afbouwgroep in Enter.

Deze  overname is een mooie stap in de ontwikkeling van Rikkert Afbouwgroep. De bedrijfsactiviteiten in de droge afbouw zijn een goede aanvulling bij de reeds bestaande activiteiten van de Rikkert Afbouwgroep. Hiermee zal de positie als totaalafbouwer in de markt behoorlijk worden versterkt.

Robert Rikkert & Savio Strik